زمین سبز 2

  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب *

فرمت فایل :Word (قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه:9

فهرست مطالب :

ضرورت و اهمیت ارزیابی عملکرد

فرایند ارزیابی عملکرد

-5 استخراج و تحلیل نتایج.

حساس و کلیدی عملکرد سازمان مرتبط

صل ترسیم درخت سلسله مراتب

مدلها و الگوهای سیستم ارزیابی عملکرد

چکیده

این مقاله با طرح دیدگاههای ارزیابی عملکرد سازمانها، ضرورت و اهمیت آن را برای بهبود مستمر سازمان و مدیریت عملکرد، مورد توجه قرار می&zwnj دهد. سپس فهرستی از الگوها و مدل&zwnj های ارزیابی عملکرد و نرم&zwnj افزارهای کاربردی مربوط را ارائه می&zwnj دهد.


مقدمه
مؤسسات و سازمانها و دستگاههای اجرایی با هر ماموریت، رسالت، اهداف وچشم&zwnj اندازی که دارند نهایتاً در یک قلمرو ملی و یا بین&zwnj المللی عمل می&zwnj کنند و ملزم به پاسخگویی به مشتریان، ارباب&zwnj رجوع و ذینفعان هستند تا شرکتی که هدفش سودآوری و رضایت مشتری است و سازمانی که هدف خود را اجرای کامل و دقیق وظایف قانونی و کمک به تحقیق اهداف توسعه و تعالی کشور قرار داده، پاسخگو باشند. بنابراین، بررسی نتایج عملکرد، یک فرایند مهم راهبردی تلقی می&zwnj شود. کیفیت و اثربخشی مدیریت و عملکرد آن عامل تعیین&zwnj کننده و حیاتی تحقق برنامه&zwnj های توسعه و رفاه جامعه است. ارائه خدمات و تولید محصولات متعدد و تامین هزینه&zwnj ها از محل منابع، حساسیت کافی را برای بررسی تحقق اهداف، بهبود مستمر کیفیت، ارتقای رضایتمندی مشتری و شهروندان، عملکرد سازمان و مدیریت و کارکنان را ایجاد کرده است. درصورتی که ارزیابی عملکرد با دیدگاه فرایندی و بطور صحیح و مستمر انجام شود، در بخش دولتی موجب ارتقا و پاسخگویی دستگاههای اجرایی و اعتماد عمومی به عملکرد سازمانها و کارایی و اثربخشی دولت می&zwnj شود. در بخش غیردولتی نیز موجب ارتقای مدیریت منابع، رضایت&zwnj مشتری، کمک به توسعه ملی، ایجاد قابلیتهای جدید، پایداری و ارتقای کلاس جهانی شرکتها و مؤسسات می&zwnj شود.
تعاریف
_ ارزیابی عملکرد فرایندی است که به سنجش و اندازه&zwnj گیری، ارزش&zwnj گذاری و قضاوت درباره عملکرد طی دوره&zwnj ای معین می&zwnj پردازد.
_ ارزیابی عملکرد در بعد سازمانی معمولاً مترادف اثربخشی فعالیت&zwnj هاست. منظور از اثربخشی میزان دستیابی به اهداف و برنامه&zwnj ها با ویژگی کارا بودن فعالیت&zwnj ها و عملیات است.
_ ارزیابی عملکرد در بعد نحوه استفاده از منابع در قالب شاخص&zwnj های کارایی بیان می&zwnj شود. اگر در ساده&zwnj ترین تعریف، نسبت داده به ستاده را کارایی بدانیم، نظام ارزیابی عملکرد در واقع میزان کارایی تصمیمات مدیریت در خصوص استفاده بهینه از منابع و امکانات را مورد سنجش قرار می&zwnj &zwnj دهد.
_ ارزیابی عملکرد عبارتست از اندازه&zwnj گیری عملکرد از طریق مقایسه وضع موجود با وضع مطلوب یا ایده&zwnj آل براساس شاخص&zwnj های از پیش تعیین شده که خود واجد ویژگیهای معین باشد.
_ به طور کلی انظام ارزیابی عملکرد را می&zwnj توان فرایند سنجش و اندازه&zwnj گیری و مقایسه میزان و نحوه دستیابی به وضعیت مطلوب با معیارها و نگرش معین در دامنه و حوزه تحت پوشش معین با شاخص&zwnj های معین و در دوره زمانی معین با هدف بازنگری، اصلاح و بهبود مستمر آن می&zwnj باشد.
دیدگاهها
مباحث ارزیابی عملکرد را می&zwnj توان از زوایای متفاوتی مورد بررسی قرار داد. دو دیدگاه اساسی سنتی و نو در این باره وجود دارد. دیدگاه سنتی، قضاوت و یادآوری عملکرد و کنترل ارزیابی شونده را هدف قرار داده و سبک دستوری دارد. این دیدگاه صرفاً معطوف به عملکرد دوره زمانی گذشته است و با مقتضیات گذشته نیز شکل گرفته است. دیدگاه نو، آموزش، رشد و توسعه ظرفیت&zwnj های ارزیابی شونده، بهبود و بهسازی افراد و سازمان و عملکرد آن، ارائه خدمات مشاوره&zwnj ای و مشارکت عمومی ذینفعان، ایجاد انگیزش و مسئولیت&zwnj پذیری برای بهبود کیفیت و بهینه&zwnj سازی فعالیت&zwnj ها و عملیات را هدف قرار داده و مبنای آن را شناسایی نقاط ضعف و قوت و تعالی سازمانی تشکیل می&zwnj دهد. خاستگاه این دیدگاه مقتضیات معاصر بوده و به ارزیابی سیستمی عملکرد با استفاده از تکنیک&zwnj ها و روش&zwnj های مدرن، توسعه پیدا می&zwnj کند. حوزه تحت پوشش اندازه&zwnj گیری عملکرد می&zwnj تواند سطح کلان یک سازمان، یک واحد، یک فرایند و کارکنان باشد.
سطح ارزیابی عملکرد اگر تنها شامل افراد باشد بطوری که امروزه در بخشهای مدیریت منابع انسانی متداول است، ارزشیابی شایستگی کارکنان با معیارهای مختلف در سازمانها انجام می&zwnj &zwnj شود.
سازمان، افراد و یا واحد سازمانی گرچه به ظاهر انجام دهنده کار هستند اما تنها جزیی از سیستم کل می&zwnj باشند و باید شرایط اجزای دیگر آن نیز مد نظر قرار گیرد. توجه به معیارهای همه جانبه و استراتژی&zwnj ها و آرمان&zwnj های سازمان از لوازم یک سیستم مدیریت عملکرد جامع می&zwnj باشد. چنین رویکردی در ارزیابی عملکرد، یک ارزیابی واقع



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-110396-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%a7%d8%b1%d8%b2%d9%8a%d8%a7%d8%a8%d9%8a-%d8%b9%d9%85%d9%84%da%a9%d8%b1%d8%af-%d9%88-%d8%a8%d9%87%d8%a8%d9%88/
  • ۹۵/۰۷/۱۲
  • yrteyyerty ytretegfgd

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی