
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:9
فهرست مطالب
مقدمه
مشخصات گیاه شناسی
تولید کننده&zwnj های ذرت
تاریخچه
انواع ذرت
ذرت بو داده
ذرت سخت
ذرت دندان اسبی
ذرت نرم یا آردی
ذرت شیرین
ذرت مومی
شرایط لازم برای رشد گیاه
دما
آب
خاک
زمان کاشت ذرت
کود
آفات و بیماریهای ذرت
برداشت محصول
موارد استفاده از ذرت
مقدمه
ذرت با نام علمی Zea mays یکی از غلات گرمسیری و از خانواده گندمیان (گرامینه) متعلق به گیاهان تک لپه می&zwnj باشد. گیاه ذرت ، تنها غله&zwnj ای است که در کشور مکزیک و گواتمالا تکامل یافته است. ذرت پرمحصول&zwnj ترین غله دنیا به حساب می&zwnj آید و از لحاظ مقدار تولید ، پس از گندم و برنج قرار می&zwnj گیرد. امروزه ذرت در تغذیه بسیاری از مردمان دنیا نقش اساسی دارد
مشخصات گیاه شناسی
ذرت گیاه تک لپه&zwnj ای ساقه بلندی است. برگهای آن بطور متناوب و به صورت افتاده در دو طرف ساقه قرار گرفته&zwnj اند. زاویه بین برگ و ساقه ، 90 درجه می&zwnj باشد. در اوایل رشد گیاه ، بعضی از یاخته&zwnj های موجود در بخش بالایی ساقه اصلی ذرت از شاخه&zwnj های فرعی متمایز می&zwnj شود. در انتهای این شاخه&zwnj ها ، عضوی به نام بلال بوجود می&zwnj آید که در واقع ، گل ماده گیاه ذرت است.
این شاخه&zwnj ها ، میان گره&zwnj های بسیار کوتاهی دارند که از این گره&zwnj ها ، برگهای تغییر شکل یافته&zwnj ای بوجود می&zwnj آید که هم دیگر و بلال را می&zwnj پوشانند. بیرونی&zwnj ترین این برگها ، برگی است کامل که غلاف ، زبانک ، گوشواره و پهنک دارد. اما برگهای زیرین غیر کاملند. موقعی که ارتفاع ساقه ذرت به 80 تا 120 سانتیمتر رسید، کلاله&zwnj های ابریشم مانند یا کاکل ذرت به تعداد دانه&zwnj های ذرت موجود در بلال ، نمایان می&zwnj شوند.
تولید کننده&zwnj های ذرت
کشورهای عمده تولید کننده ذرت عبارتند از: ایالات متحده آمریکا ، یوگسلاوی و رومانی ، روسیه ، ایتالیا ، چین، آرژانتین، برزیل و آفریقای جنوبی. در ایران ذرت معمولا در گرگان و گنبد ، خوزستان ، کرمانشاه ، خراسان ، گیلان و مازندران تولید می&zwnj گردد.

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-101873-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b0%d8%b1%d8%aa/
- ۹۵/۰۶/۱۲