
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:15
فهرست مطالب
خشک کردن قارچ خوراکی
- ترشی کردن قارچ خوراکی[1]
کنسرو کردن قارچ خوراکی
- پخت مقدماتی یا بلانچینگ[2]
6- بازرسی نهایی
7- پر کردن و توزین[3]
8- استریل کردن[4]
استانداردهای کیفی قارچهای پرورشی
اول- تعاریف
دوم- صفات کمی
سوم- درجه بندی بر اساس اندازه
تعاریف برای بسته های آماده
مشخصات بسته های پر شده
- مشخصات مقدار

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-100590-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%ae%d8%b4%d9%83-%d9%83%d8%b1%d8%af%d9%86-%d9%82%d8%a7%d8%b1%da%86-%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%83%d9%8a/
- ۹۵/۰۶/۰۷